Négy alulértékelt prémium közepes tank számíthat buffra

Négy alulértékelt prémium közepes tank számíthat buffra

M48A2 Räumpanzer, M46 Patton KR, T95E2 és 59-Patton buffok érkeznek hamarosan.

Természetsen a buffok egyelőre még csak a szuperteszten léptek életbe, és egyelőre azt sem tudni, hogy mikor érkeznek, de a buffok szintjéből adódóan vélhetően túl sok tesztelgetésre nem lesz szükség ahhoz, hogy ebben a formában megvalósuljanak. Az M48A2 Räumpanzer, M46 Patton KR, T95E2 és 59-Patton erősítése minimál mértékű, szinte teljesen elhanyagolható, hiszen ezek a módosítások nem teszik majd csúcsragadozókká a hányattatott sorsú medeket, épp csak egy kis löketet adnak nekik, hogy ne vesszenek el teljesen a süllyesztőben.

Talán nem véletlen, hogy a Räumpanzer kapta a legkomolyabb buffot, hiszen ez az egyik legújabb, illetve kinézetében legérdekesebb egység, ami ugyan biztosan nem válik metává tier VIII-ban, de egy szinttel komolyabban vehetővé válik. Az is biztos, hogy a Patton KR DPM buffja sokat segít majd a tankon, de egyelőre kérdéses, hogy a T95E2 és 59-Patton esetében a módosítások észrevehetőek lesznek-e a csatákban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.