Akciófigyelő: Két játék vár rátok teljesen ingyen, az egyik Steamről tölthető

Akciófigyelő: Két játék vár rátok teljesen ingyen, az egyik Steamről tölthető

Két videójátékot húzhattok be ingyen, az egyiket csak a készlet erejéig, ezért érdemes vele sietni.

Folyamatosan záporoznak az ingyenes játékok, amelyeket különböző helyekről tudtok beszerezni. Az Epic Games Store mellett a Steam és az Indiegala oldalát érdemes gyakran látogatni, ugyanis ismét itt van két program, amiért egyetlen forintot sem kell fizetnetek. Az Indiegaláról a Slash Itet, a Steamről a Keyboard Killerst húzhatjátok be. Előbbi azonban csak a készlet erejéig elérhető, ezért még ma töltsétek le, nehogy lemaradjatok az akcióról.

Keyboard Killers

A nevéből már kitalálhattátok, hogy ebben a játékban bizony a reflexeitekre, valamint egy masszív billentyűzetre lesz szükségetek. A különböző feladatok során elképesztő APM-et kell letennetek az asztalra, hogy minden ellenséáges meteort sikeresen felrobbantsatok. Összesen 28 különböző pályával vár ez az indie program, azonban gyorsan rá lehet unni, ha nem a ti világotok a billentyűk püfölése.

Slash It

Egy reflexjáték nem elég? itt a következő. A Slash Itben a megfelelő sorrendben kell lenyomni a számokat és betűket, amelyek folyamatosan felvillannak a képernyők. A 2016-ban megjelent könnyed indie értékelései nagyon pozitívak, valamint az sem elhanyagolható, hogy teljes áron közel 4000 forintot kérnek el érte. Mindenképp érdemes letölteni, ha szeretitek a kihívásokat és még nem vertétek szét a billt a Keyboard Killersszel.

Az Slash It megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat is a feladványok megoldása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!