Szurkolj velünk együtt a Budapest Five BLAST Rising mérkőzésein!

Magyar nyelvű közvetítéssel jönnek a BLAST Rising meccsek.

A Budapest Five az "E" csoportban kapott helyett a BLAST Rising versenyén, vagyis pár hetet várnunk kellett a magyar meccsekre, de végre itt vannak! Nyolc csapat már továbbjutott, négyen elkerülték a kiesést és bejutottak a második esélyt jelentő Play-Inbe, most pedig rajtunk a sor.

A BP5 a Na'Vi Junior, a SINNERS és a DBL Poney oldalán kezdi meg a csoportkört, ami elsőre elég ijesztő lehet. Rendkívül erős csapatokat kaptunk a nyakunkba, de szerencsére torzsiékat sem kell félteni. Nem lesz könnyű dolga a csapatnak, de minden adott számukra, hogy továbbjussanak. A tehetség már rég nem kérdés coolioék között, a felkészülésre sem lehet panasz, ellenfeleinket szinte a végtelenségig lehet demózni, minden apró kis mozdulatukat ki lehet ismerni. Erre pedig szüksége is lesz a Budapest Five-nak, hiszen egy ország szorít most azért, hogy bejussanak a legjobbak közé a rangos versenyen.

a 2021-es BLAST Rising csapatai és csoportjai

A csapat első ellenfele a SINNERS lesz, akiket ugyancsak jól ismerünk már, számtalanszor találkoztunk velünk az utóbbi hónapokban. A csehek már bejutottak a HLTV top 30-ba, de közel sem verhetetlenek. Győzelmet tudott aratni ellenük nemrég a SKADE, de még a német Cowana is. A map pooljuk persze erős, de ugyanazokon a pályákon szeretnek játszani, mint a Budapest Five, tehát valószínűleg nem kell tartunk olyan pályáktól, mint Dust2 vagy Overpass. Helyette jöhet Train, Nuke, Mirage, akár még Inferno is.

Természetesen a győzelem a cél, de több esélye is van fleavéknek. Ha nyernek a SINNERS ellen, akkor még ma délután lejátsszák a csoportelsőségért zajló meccset, ha kikapnak, akkor a holnapi nap folyamán bizonyíthatnak még. Remek lenne továbbjutni az "E" csoport első két helyének valamelyikéről, de a 3. helyezettek is kapnak még egy lehetőséget a Play-Inben.

A Budapest Five meccseit élőben követhetitek az Esport1 jóvoltából, 11:30-tól lehet gyülekezni az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített felületén. Szurkoljuk ki együtt a győzelmet koryéknak!

A verseny csoportjait itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!