Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Akciófigyelő: Már tölthető az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Egy négy epizódból álló történetet mesél el a legújabb Epic Games Store-ról tölthető ingyenes játék.

Befutott a legfrissebb ingyenes játék, amelyet limitált ideig tölthettek le nulla forintért az Epic Games Store oldaláról. A nyílt világú akció-kaland után éles stílustváltás következett, ugyanis a The Lion's Song egy erősen történetközpontú, lassú kalandjáték, amely egy modern drámaként fogható fel. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a XXI. századból, akkor ez mindenképp a te videójátékod, ugyanis évszázadokat utazhatsz vissza a múltban.

The Lion's Song

2016-ban dobta piacra az osztrák Mipumi Games fejlesztőcsapata a The Lion's Song első epizódját, ami azonnal megnyerte magának a kritikusokat. A 20. századi Ausztriában játszódó történet minden egyes epizódjában más-más karakter kapja meg a főszerepet. A hősök kalandjain keresztül megismerhetitek a kor művészeinek és tudósainak életét, akiknek döntései komoly hatással vannak a játékmenetre. Parádés történetvezetéssel, fantasztikus rajzokkal sikerült berobbannia a The Lion's Songnak az indie mezőnybe, a játékosok és a szakértők egyöntetűen pozitív visszajelzésekkel ismerték el a fejlesztőcsapat munkáját. 

Az ingyenes The Lion's Song videójátékot május 19-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te jártál már valaha Ausztriában?