Fortnite: Véget ért a Teen Titans Cup, új skin érkezik a shopba

Fortnite: Véget ért a Teen Titans Cup, új skin érkezik a shopba

Lezajlott a Teen Titans Cup, ha nem nyertétek meg az új skint, a shopban megvehetitek.

A Fortnite megkerülhetetlen elemeivé váltak a különböző crossoverek. Ezúttal a népszerű mesesorozatból, a Tini Titánokból érkezett egy új skin. A Beast Boy kinézetet a Teen Titans Cupon megszerezhettétek a tegnapi nap, ha nem jutottatok be a legjobbak közé, esetleg lemaradtatok a versenyről akkor sem kell aggódni, ugyanis a játékon belüli boltban megvásárolhatjátok a mai naptól kezdve.

Teen Titans Cup

A versenyen az európai tabella első 2625 helyén kellett végezni ahhoz, hogy megszerezzétek a Beast Boy skint, a Couch Titan Back Blinget magatoknak és duó társatoknak. Akkor sem kell keseregni, ha nem sikerült behúzni a skint. Ha legalább nyolc pontot elértetek a kupán, akkor garantáltan a tiétek lett egy BBRae töltőképernyő.

A legjobb magyar duó 158. helyen zárt, zali luck és Dyrani7 két második helyet és egy győzelmet zsebelt be a nyolc lejátszott meccs alatt. K/D arányukra nem lehet panasz, egy halálra átlagosan 8,14 fraget gyűjtöttek be. Első helyen két német srác, PG Rioo és Raizgraal végzett, akik nyolcból négy meccset húztak be, miközben átlagosan 8,75 kiiktatást szereztek körönként.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te indultál a Teen Titans Cupon?