Erős loot kell? Itt pakolhatod ki a Bunker Ládákat

Kell egy kis tűzerő, akkor ezeket a helyeket érdemes felkeresni.

A 6. szezon egyik újdonsága volt, hogy bekerültek a Bunker Chestek. Miután valaki talál egy ilyet, akkor számíthat arra, hogy a kinyitás után igencsak erős felszerelés tulajdonosa lesz. Az már egy kicsit keményebb dió, hogy merre lehet őket megtalálni, hiszen a fejlesztők pár esetben jól eldugták őket a pálya különböző pontjain. Ha pedig ez nem lenne elég, nem is teljesen biztos, hogy egy-egy meccsen ott találjuk, ahol keressük, hiszen a láda nem minden esetben spawnol. De lássuk, hova is érdemes benézni, ha erre fáj a fogunk.

Craggy Cliff és Sweaty Sands

Ez a két leggyakoribb és talán a két legismertebb Bunker Chest hely. A Craggy esetében a POI nyugati részén a föld alá vezető lépcső alatt lehet megtalálni. A Sweaty már más helyzet, itt az egyik keleti ház padlásán találkozhattok vele.

Lazy Lake

Ez a szemünk elé van elrejtve. A helyszín déli részén keressetek egy kupac földet, csapjatok rá a csákánnyal és már elő is bukkan.

Camp Cod

Ahogy beértek a házba a szigeten, forduljatok balra és törjétek be a padlót. Ezután keressétek meg a sárga szőnyeget, ott is szét kell ütni a padlót és máris megtaláltátok a titkos szobát és benne a Bunker Chest.

Retail Row

Itt keressétek meg a sárga házat, keveredjetek fel a padlásra és a maci mögött ott lesz, amit kerestek.

Pleasant Park

A terület dél-keleti részén van egy pincébe vezető út, ajtóval lezárva. Ezt törjétek be és a bal oldalon ott lesz a láda. 

Weeping Woods

Észak-nyugaton keressétek meg a kis házikót, törjétek át a padlót ismét és az egyik számítógép mögött ott lesz az áhított loot.

Persze nem csak a fenti helyeken találhattok Bunker Chestet. Az alábbi térképen ott van még pár hely, ahol érdemes körbenézni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!