Ninja elárulta milyen súlyos milliókat keresett a Fortnite karrierje csúcsán

Ninja elárulta milyen súlyos milliókat keresett a Fortnite karrierje csúcsán

A Fortnite egyik legnépszerűbb fenegyereke most elárulta, hogy mennyit is keresett a játékkal.

Ugyan a Fortnite már messze nem olyan népszerű, mint pár évvel ezelőtt, de még mindig az egyik legnézettebb játék a Twitch és YouTube felületén. Nemrég felröppent a hír, hogy Ninja visszatér a kezdetkehez és újra nekiáll ezt streamelni.

Ez pedig már meg is történt és nemrég ismét láthattuk, ahogy a játék egyik legismertebb arca visszatért. A közvetítés persze egyből megugrott és nagyon sok néző volt ott, amikor újra elindult a Battle Bus. Ha pedig még ez sem elég, akkor előjöttek az anyagaik és Ninja őszintén beszélt arról, hogy mégis milyen összegeket keresett, leginkább a Creator Code-on keresztül. Az összegen még a vele duóban lévő, NRG Ronaldo is megdöbbent.

"Azt hiszem a legtöbb, amit egy hónap alatt keresetem a kódokon keresztül, 5 millió körül volt"

Azt tudjuk, hogy az Epic nagyjából a kontent gyártó kódon keresztül, minden vásárlás után 5%-ot fizetett. Ez pedig annyit jelent, hogy Tyler Blevins 100 milliókat hozott a cégnek, amikor a játék naponta milliókat mozgatott meg. Ez pedig csak egy része a pénznek, ami a srác bankszámláján landolt havonta. Erre még rájöttek a subok, az adományok, a szponzori megegyezések és persze a promóciós bevételek. Egy elég konszolidált becslés alapján Ninja 2018-ban 25 millió dollár körül vitt haza. Ez persze azóta vélhetően jelentősen csökkent, de azért még mindig nincs oka panaszra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!