Akciófigyelő: Ma este 7-ig ingyenes egy játék Steamen

Akciófigyelő: Ma este 7-ig ingyenes egy játék Steamen

Siessetek, mert csak ma estéig húzhatjátok be ingyen ezt a 2019-es videójátékot.

Egy könnyed indie játékot kínál most ingyen a Steam, azonban érdemes sietni, mert csak ma 19:00-ig nem kell érte fizetnetek. A GALAXIUM 2019-ben jelent meg, a világot nem váltotta meg, de néhány pályát érdemes kipróbálni, hátha bejön nektek ez az arcade stílus.

GALAXIUM

Két lelkes srác rakta össze a GALAXIUMot, amely 2019-ben jelent meg Steamen. Az értékelések alapján nem nyerte meg magának az aprócska játék a gamereket, sem a kritikusokat. Hiába próbálkozik a '80-as évek játéktermi stílusából építkezni, valahogy nem áll össze a kép. Az irányítás nehézkes, a játékmenet nagyon egyszerű és lecsupaszított, az intrót nem lehet átléptetni, sőt még az Alt + Tab sem működik, mert automatikusan megáll a bevezető, ha az "életmentő" billentyűkombinációt nyomod le. Mindezektől függetlenül ingyen van, stream/film/sorozat mellé benyomhatjátok, ha mindenképpen szeretnétek megosztani a figyelmeteket.

A GALAXIUM május 17-én 19:00-ig érhető el ingyenesen Steamen, ha eddig az időpontig hozzáadtátok a fiókotokhoz, akkor örökre megmarad és bármikor játszhattok vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány játékod van Steamen?