Kolor visszatért! - Két hét múlva már a BP5 ellen játszhat

Kolor visszatért! - Két hét múlva már a BP5 ellen játszhat

Német csapatba igazolt Domoszlay "kolor" Ádám.

Idén februárban kolor és a Budapest Five útja különváltak, helyét bodito vette át a csapatnál, kolort pedig azóta számtalanszor hallottátok már az Esport1TV CS:GO közvetítésein. Nincs kizárva, hogy a későbbiekben is találkozhattok majd még vele mondjuk az IEM Köln vagy esetleg a TippmixPro CS:GO Masterts mérkőzésein, de jelenleg az e-sport és a CS:GO más területeire koncentrál.

Domoszlay "kolor" Ádám ugyanis visszatért aktív e-sportolói karrierjéhez, méghozzá egy német csapat élén. Akik követik a Rainbow Six: Siege e-sport vonalát, azok biztosan találkoztak már a cowana Gaming nevével. R6S-ben már letették névjegyüket az asztalra, CS:GO-ban pedig pár hetet leszámítva egy éve űzik álmaikat, egy éve indultak el a fejlődés útján, hogy odaérjenek a legjobbak közé.

Ebbe a csapatba érkezett most meg kolor, ahol német és lengyel társai mellett játszik majd. Az ötösnek már volt is két meccse tegnap este az ESEA 37. Main ligájában. 1-1-es végeredménnyel zárták a napot kolorék, az eXploit csapatától kikaptak, a Roots ötösét viszont elverték Nuke-on.

Ami viszont még ettől is érdekesebb, hogy két hét múlva, június elején már akár a Budapest Five ellen is szerverre léphet kolor. Az Absolute Masters Summer versenyére ugyanis nem csak a BP5, de a cowana is meghívást kapott. A csoportokat még nem osztották be, de kis szerencsével láthatjuk majd, hogy mire képes kolor és a cowana a Budapest Five ellen.

A cowana Gaming teljes felállása:

  • Lukas "ecfN" Kauer
  • Oliver "kzy" Heck
  • Michał "OKOLICIOUZ" Głowaty
  • Robin "Bonga" Zalat
  • Domoszlay "kolor" Ádám
  • Dominik "KiNGDOM" Aberle (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!