7000 eurós versenyre kapott meghívást a Budapest Five!

7000 eurós versenyre kapott meghívást a Budapest Five!

Pár hét és jön az Absolute Masters Summer!

Lekopogjuk, de remek eredményeket szállít mostanság a Budapest Five. Nemcsak, hogy átvették a vezetés a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának tabelláján, de 2 meccs után veretlenül állnak az ESEA Advanced 37. szezonjában, tegnap pedig sikeresen lőtték be magukat a BLAST Rising rájátszásába.

Hamarosan újabb fronton támad majd a csapat, hiszen meghívást kaptak a 7000 eurót kínáló Absolute Masters első szezonjába, ami több szempontból is egy érdekes verseny lesz. Egyrészt, bár első alkalommal kerül megrendezésre az esemény, mégis több neves csapatot láthatunk majd. A Budapest Five mellett meghívást kapott többek között a Nexus, az AGF Esport és az eSuba is, a nyílt selejtezőkből pedig már bejutott a selectah! csapata is. Izgalmas meccsekből tehát nem lesz hiány.
Másrészt pedig, nem csak a játékosok, de a szervezők között is van magyar érdekeltség. A TippmixPro CS:GO Masters bajnokságában a Linkdown színeiben játszik Kállai "Tishler" Mihály, mellette pedig a belga Absolute Legends versenyszervező cégnek dolgozik. Az ő keze nyomát viseli a június 7. és 13. között tartandó Absolute Masters Summer is.

Összesen 16 csapat méri majd összes Counter-Strike tudását a versenyen, hat hely pedig még mindig kiadó. Azokat a selejtezőkből érkező csapatok foglalják majd el. Magyar közvetítésről eddig nem tudunk, de reméljük, hogy a BP5 minél tovább jut majd a versenyen, egy végső győzelem pedig rég várt öröm lenne a szurkolók számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!