Akicófigyelő: Kiszivárgott az Epic

Akicófigyelő: Kiszivárgott az Epic "titokzatos" ingyenes játéka

Egy Fortnite szivárogtató elárulta, hogy melyik játékot adja ma 17:00-tól ingyen az Epic Games Store oldala.

A tegnapi nap során NBA eseménynek örülhettek a Fortnite játékosok, amelynek köszönhetően egy adatbányásznak sikerült felfednie, hogy melyik játékot adja a mai nap 17:00-tól ingyen az Epic Games Store. Ha lehet hinni a szivárogtatásnak, akkor az NBA 2K21 rejtőzik a "mystery game" feliratú páncélszekrényben. A titokzatos tripla A kategóriás videójáték mellett a MEGA Sale leárazásonak is örülhettek, ugyanis az Epic Games a következő napokban hatalmas árkedvezményekkel csábítja majd vásárlásra a gamereket.

NBA 2K21

Az elmúlt években a 2K sorozat jelentette az NBA játékok csúcsát, sőt annyira jól sikerültek ezek a programok, hogy az EA inkább ki is vonult erről a piacról. A realizmushoz egyre közelebb álló kosármeccsek főszereplői a világ legjobb kosárcsapatai és kosarasai. Egy ízig-vérig sportjátékról van szó az NBA 2K21 képében, azonban komoly változások történtek az előző részhez képest. Megváltozott az irányítás, sokkal nagyobb kihívást jelent dobni, amely mozdulat a játék alapjai. A Shot Stick funkció miatt készülni kell a téglákra még a legjobb dobókkal is, azonban a cselezés pozitív irányba fejlődött, így a betörésekre építhettek, ha nem mennek a triplák. Gyakorlatilag alig változott az NBA 2K21 az NBA 2K20-hoz képest, ezért a kritikusok sem rajongtak érte, mikor piacra dobta a 2K. Ingyen természetesen megéri beszerezni, mivel még mindig ez adja a legtökéletesebb kosaras élményt az összes újgenerációs videójáték közül.

Az ingyenes NBA 2K21 videójátékot május 20-án, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz, ha igaznak bizonyulnak a pletykák.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha NBA játékkal?