Akicófigyelő: Már tölthető az Epic Games

Akicófigyelő: Már tölthető az Epic Games "tripla A" kategóriás ingyenes játéka

Igaznak bizonyultak a pletykák, már tölthetitek is az Epic Games "titokzatos videójátékát".

Idő előtt már felkerült az internetre egy pletkya, miszerint az Epic Games eheti ingyenes játéka az NBA 2K21 lesz. A szivárogtató nem lőtt mellé, tényleg a világ egyik, ha nem a legjobb kosárlabdás szimulátora vár rátok limitált ideig. Több ezer forintot spórolhattok néhány kattintással, ne szalasszátok el ezt az akciót. Hab a tortán, hogy az ingyenes NBA 2K21 mellett hamarosan elrajtol az Epic Games Store-ban a MEGA Sale, amely keretében óriási kedvezményekkel várnak a legjobb alkotások.

NBA 2K21

Az elmúlt években a 2K sorozat jelentette az NBA játékok csúcsát, sőt annyira jól sikerültek ezek a programok, hogy az EA inkább ki is vonult erről a piacról. A realizmushoz egyre közelebb álló kosármeccsek főszereplői a világ legjobb kosárcsapatai és kosarasai. Egy ízig-vérig sportjátékról van szó az NBA 2K21 képében, azonban komoly változások történtek az előző részhez képest. Megváltozott az irányítás, sokkal nagyobb kihívást jelent dobni, amely mozdulat a játék alapjai. A Shot Stick funkció miatt készülni kell a téglákra még a legjobb dobókkal is, azonban a cselezés pozitív irányba fejlődött, így a betörésekre építhettek, ha nem mennek a triplák. Gyakorlatilag alig változott az NBA 2K21 az NBA 2K20-hoz képest, ezért a kritikusok sem rajongtak érte, mikor piacra dobta a 2K. Ingyen természetesen megéri beszerezni, mivel még mindig ez adja a legtökéletesebb kosaras élményt az összes újgenerációs videójáték közül.

Az ingyenes NBA 2K21 videójátékot május 27-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha NBA játékkal?