Akciófigyelő: 2020 egyik legnépszerűbb játékát adja ingyen az Epic Games

Bár 2018-ban jelent meg a többjátékos videójáték, 2020-ban tudta meghódítani a gamer világot.

A várva várt tripla A kategóriás játék ezúttal elmaradt, de nem kell azért búslakodni. Az Epic Games Store ezen a héten ingyen adja az Among Ust, ami az elmúlt hónapokban valódi kultcímmé nőtte ki magát. A teljes ára nem túl magas, de nem kell érte fizetni limitált ideig, vagyis ha eddig valamiért kimaradt volna az életetekből, akkor itt a remek lehetőség bepótolni ezt a hiányosságot.

Among Us

Mit lehet írni egy olyan játékról, ami beírta magát a történelembe? A popkultúrát meghódították az űrhajósok milliói, akik próbálják megtalálni a csapatukon belül azokat, akik szeretnék minél hamarabb likvidálni a legénység tagjait. Az Innersloth csapat csak legédesebb álmaiban remélte, hogy egyszer az általuk fejlesztett program uralja majd az aktuális trendeket. Zárójeles megjegyzésként álljon itt, hogy mindössze 4 euróért Steamre is beszerezhetitek az Among Ust, ha az Epic valamiért nem lenne szimpatikus.

Az elmúlt hét napban ingyenesen felkínált NBA 2K21 alaposan megosztotta a játékosokat, az Among Us hasonló cipőben jár. Sem az árával, sem az aktualitásával nem kellett volna, hogy "mystery game-ként" hivatkozzon rá az Epic Games. Mostantól nem kell abban bízni feltétlen, hogy a széf mögött garantáltan egy tripla A kategóriás videójáték lapul majd.

Az ingyenes Among Us videójátékot június 3-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá nulla forintért az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már korábban az Among Ust?