Hirdetés

LoL: 200-as pinggel lett Challenger egy Rammus OTP

Próbáljátok meg elképzelni, hogy milyen nehéz lehet 200-as pinggel ennyire magas szinten teljesíteni.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - WiLD Multigaming vs. WnP Esport Klub

Hirdetés

A League of Legends játékosok előtt nem létezik leküzdhetetlen akadály. Van olyan idéző, aki egy kézzel, hangvezérléssel irányítja a hőseit, egy másik Yasuo és Yone mainként ütötte ki a Challengert. Ezúttal ismerjétek meg Lord semit, a brazíliai Rammus OTP-t, aki 200-as pinggel ütötte ki a Challengert az EUW szerveren úgy, hogy eközben a 2021-es MSI mezőnye ellen kellett felvenni a kesztyűt.

Lord semi és a Rammus választás

A kitartó és elkötelezett játékos a 2021-es rangsorolt szezonban eddig 295 mérkőzést játszott le, ezeken 283 alkalommal választotta a szűkszavú tatut. A győzelmi aránya jelenleg 56%, aminek köszönhetően stabilan Grandmaster-Challenger összecsapásokat sorsol neki a gép. Jelenleg 591 LP-n van Grandmasterben, de néhány napja a Challenger is összejött neki, csak beleszaladt egy rosszabb szériába, így kiesett az EU szerver legjobbjai közül.

Idézői képességekből a Smite mellett előnyben részesíti a Ghostot, a rúnákból az Aftershockra esküszik. Hiába változtatták meg Rammus végső képességét, az AP-s buildet nem erőlteti Lord semi, csak és kizárólag full tankra építi kedvenc karakterét. A mitikus tárgyakban megfigyelhető változatosság, a Turbo Chemtank mellett előkerül a Sunfire Aegis is, minden az ellenfelektől és a csapattársaktól függ. 

Az elmúlt hetek egyik legizgalmasabb és leglátványosabb jelenetsora Lord semihez fűződik, aki a 2021-es MSI döntő MVP-jét, az RNG lövészét, Galát játszotta ki legendás Rammusával. A 200-as ping kihívást jelent neki minden összecsapás során, de Rammus és Lord semi nem retten meg ilyen csekélységektől.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szoktál Rammusszal játszani ranked meccseken?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés