Újabb csapatot diszkvalifikáltak az FNCS mérkőzéseiről offenzív megnyilvánulás miatt

Újabb csapatot diszkvalifikáltak az FNCS mérkőzéseiről offenzív megnyilvánulás miatt

Még mindig vannak, akik nem tanulták meg, hogy nem jó ötlet szidni az ellenfeleket.

Bár az Epic Games egyértelműen nem tud minden kérdéses esetet lekövetni, azért elég nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a Fortnite versenyek jelenlegi csúcsának számító FNCS tornák résztvevői tartsák magukat az elvárt viselkedési normákhoz. Ez nem mindenkinek sikerül, és bizony, ha arról van szó, a versenyadminok simán kizárják azokat a játékosokat, csapatokat, akik valamilyen durva dolgot tesznek. Egy időben néhány játékos előszeretettel irogatott az Epic kreatív igazgatójának, Donald Mustardnak olyan kedves üzeneteket, minthogy ölje meg magát és társai. Természetesen ezt nem tolerálták az Epic-nél, ban lett a vége, most pedig egy újabb csapat érte el, hogy kizárják őket az FNCS döntőjéről.

A Luminox Esports triója, 97Default, Freemok3 és Wulfee5 vesztette el esélyeit, ugyanis az egyik játékos, 97Default Twitteren abszolút minősíthetetlen stílusban nyilatkozott egy másik trióról. A büntetés eredményeképp 97Default nyilvánosan bocsánatot kért azért, amit tett, hosszasan taglalta, hogy miért is születhetett meg az eredeti poszt.

Elmondása szerint másfél hónapja jár pszichológushoz az indulatkezelési problémáival, viszont eddig nem sikerült előrelépést elérni, ezen pedig az sem segít, hogy ez volt az első ilyen kiemelt versenye, a szülei, a nézői és a csapata pedig szintén nyomást gyakorolnak rá.

Nem úgy tűnik, hogy az Epic Games bármit is módosítana a csapat büntetésén, a 14 éves 97Default számára ez minden bizonnyal egy jó lecke volt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!