Akciófigyelő: Egy kiváló 3D-s platformer lehet most ingyen a tiétek

Akciófigyelő: Egy kiváló 3D-s platformer lehet most ingyen a tiétek

Egyedi megvalósítás, pörgős játékmenet, ezt nyújtja a legújabb ingyenes platformer.

Óriási akcióban megvásárolható Steamen a Cube Runner akció-platformer, azonban az Indiegala oldalán még nagyobb kedvezmény vár rátok, ugyanis teljesen ingyen tölthetitek le a készlet erejéig az indie címet. A 2016-os ugrálós program kifejezetten jóra sikerült, így ha szeretitek a műfajt, mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá.

Cube Runner

Az EGAMER csapat játéknak lényegére gyorsan rá lehet jönni. Egy kockával kell ugrálni az eltérő színű és mélységű platformok között, miközben folyamatosan figyelni kell az időzítésre. Egy nagyon pörgős, a reflexeket próbára tevő alkotásról van szó, ami számos pályával rendelkezik. A kihívás garantált, a dimenziók közötti ugrálás nagyszerű móka. Igyekeztek a fejlesztők odafigyelni a balance-ra, bár ha kicsit tompábban ültök oda elé, akkor frusztráló lehet a sokadik próbálkozásnál ugyanott elhasalni.

A Cube Runner megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris ugrálhattok a dimenziók között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!