Hirdetés

Magyarul is megjelenik a Batman /Fortnite: Zero Point képregény

A DC és az Epic együttműködésének hála Batman idén a Fortnite karaktereivel szerepelhet egy képregényben, ami magyarul is megjelenik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

A Fumax kiadónak rengeteg játékokhoz köthető könyv és képregény megjelenését köszönhettük a közelmúltban (ők dobták piacra például az Assassin’s Creed Valhalla: Geirmund Sagáját is), hamarosan pedig egy újabb izgalmas kötettel jelentkeznek majd, Magyarországon ugyanis ők adják ki a Batman /Fortnite: Zero Point képregényt.

Ahogy a címe is mutatja, ez a kötet a DC legnépszerűbb karakterét engedi majd össze a Fortnite szereplőivel, az eredetileg hat füzetből álló sorozat pedig nálunk egy nagyalakú, keménytáblás kötetben debütál majd. Külön érdekesség, hogy a képregények mellé az Epic kódokat is biztosít, melyeket különféle digitális jutalmakra válthatunk be a Fortnite-ban, és ezek a magyar kiadásból sem hiányoznak majd, így nem maradunk le a DC hősei által ihletett kozmetikai elemekről sem.

A Batman /Fortnite: Zero Point megjelenése idén ősszel várható, a mai napon pedig érkezett egy új Batman skin az Item Shopba.

A cikk eredetileg a PC Guru oldalán jelent meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés