Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield 4, így szerezhetitek meg

Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield 4, így szerezhetitek meg

Akár teljesen ingyen a tiéd lehet a Battlefield 4, a legendás sorozat egyik legjobb darabja.

A gamer világban két franchise uralja a lövöldözős FPS-ek műfaját. Az Activision-Blizzard a Call of Duty széria legújabb folytatásaival minden évben megörvendezteti a rajongókat, de nem sokkal marad el tőlük mennyiségben az EA és a DICE sem. A Battlefield sorozat 2002-ben indult útjára, amikor megjelent a Refractor 1 motorral hajtott Battlefield 1942. Azóta eltelt közel két évtized, megjelent közel egy tucat folytatás, temérdek DLC-vel, a lelkesedés azonban cseppet sem hagyott alább. Most itt a lehetőségetek előttetek, hogy a Battlefield 4-et úgy húzzátok be Originre, hogy azért egyetlen foritntot sem kell kifizetnetek.

Ingyenes Battlefield 4 Standard Edition lépésről lépésre

  1. Ha már rendelkeztek Amazon Prime előfizetéssel, akkor egyszerűen látogass el a játék oldalára és néhány kattintás után máris tietek a kód
  2. Ha nem rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor új e-mail-címmel 30 napig teljesen ingyen kipróbálhatod minden előnyét, így az ingyenes Prime tartalmakat is
  3. Látogass el a játék oldalára, kattintsd a "Try Prime" gombra és regisztrálj be a 30 napos Prime próbakörre
  4. Június 21-én lejár az akció, addig tudjátok csak a kódot megkaparintani a Battlefield 4 Prime oldalán
  5. A kódot július 21-éig tudjátok aktiválni Originen, utána érvényét veszti
  6. Ne felejtsétek el lemondani a 30 napos ingyenes próbát az Amazon fiókotokban, különben automatikusan levonja a következő havi díjat az 31. napon!

Bár a Battlefield 4 2013-ban jelent meg, a mai napig lehet találni aktív játékosokat, akikkel közösen multizhattok több játékmódban is. A Prime akció után garantált, hogy megnövekedik a játékosbázis, így mindenképp próbáljátok ki a Battlefield-élményt, ha eddig nem volt lehetőségetek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Battlefield sorozattal?