Megjött az új patch - Véget ért az ingyenes Counter-Strike időszaka?

Egy új játékmód is befér a legújabb frissítésbe.

Ancientöt érintő frissítésre számítottunk, helyette azonban teljesen más csomag érkezett. Ez azonban aligha baj, végre egy olyan frissítést adott ki kezei közül a Valve, amire már hosszú évek óta vártunk.

Tulajdonképpen az új frissítéssel véget ért a free2play CS:GO időszaka, legalábbis félig. Kicsit olyan ez mint a mesében, vége is van, meg nem is. A CS:GO-t továbbra is bárki ingyenesen elkezdheti játszani, ám a Prime státuszt, amit eddig rövid idő alatt ki lehetett farmolni, mostantól nem lehet csak úgy megszerezni.

Aki Prime meccseket akar játszani annak igenis ki kell csengetni a 15 eurót, ami papíron talán megfoghatja majd a csalókat. Persze Non-Prime-ban is lehet továbbra is játszani, de nem dob össze Prime játékosokkal, nem gyűjthetsz XP-t, Service Medalt és dropokat sem. Mostantól mintha egy ingyenes demó lenne a Non-Prime, míg a teljes játék ismét 15 euró.
Ezzel együtt megérkezett a legújabb játékmód is! A sokak által várt és évek óta kért Unranked játékmód, ami pontosan azt tudja, amire a nevéből gondolnánk. Rangok nélkül tudunk játszani ismeretlenekkel és barátokkal is az összes MM pályán, sőt még Wingman és Danger Zone játékmódokban is.

Utóbbi óriási öröm, rég óta vártak már erre a CS:GO játékosok, előbbi pedig majd kiderül hogyan szuperál. A VAC-ot ha nem is látványosan, de frissítik, nem olyan rég is fennakadt a hálóján egy népszerű csalás, a fizetős Prime pedig segíthet talán egy kicsit, de irreális álmaink ne legyenek. Ez még nem fogja drasztikusan visszaszorítani a csalókat.

A teljes patch notes itt olvasható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!