Közel 10.000 csalóra csapott most le a banhammer!

Közel 10.000 csalóra csapott most le a banhammer!

Még a végén tényleg felveszik a kesztyűt a csalókkal?

Lekopogjuk, de mintha alaposabban el kezdett volna foglalkozni a Valve a sokak játékát tönkretevő csalókkal. Ráadásul nem csak egy, több fronton is harcot vívnak a csaló játékosokkal. Nem rég a fejlődő VAC hálójában akadt fenn egy sajnos nagyon népszerű csalóprogram, most pedig közel 10 ezer játékosra csapott le a banhammer.

Ezúttal nem a VAC szedte áldozatai, nem illegális szoftverek használóira csaptak le, hanem boostolt profilokra, afk játékosokra. A Valve még május elején kijelentette, hogy mostantól ezekre is sokkal jobban figyelnek, hiszen ezek a játékosok pontosan annyira rombolják a játékélményt, mint a szoftveres csalók. Az utóbbi egy hónapban napi 50-100 ilyen játékost büntettek, most viszont egyetlen nap leforgása alatt közel 10 ezer csaló kapott bant.

Érdemes egyébként szétnéznünk a pályák között. A legfrissebb adatok szerint Agency, Office és Vertigo szenved a leginkább a csalóktól, míg a legtisztább játékélményt Ancientön, Grinden és Mochan kaphatjuk. Pusztán a versenypályákat nézve Vertigon és Mirage-on a legrosszabb a helyzet, a legjobb pedig Ancientön és Nuke-on.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!