Fontos újítást eszközölt az Epic Games a Battle Pass rendszer működésében

Fontos újítást eszközölt az Epic Games a Battle Pass rendszer működésében

Visszatértek a Battle Starok, éss ez most úgy fest, hogy a játékosoknak kedvez.

A mai napon befutott a Fortnite Chapter 2 - Season 7, vagyis a játék legújabb szezonja! A tematika ismét az űr felé fordul, és nem csupán a csillagokat bámulhatjuk, hanem idegen fajok érkeztek a szigetre! Ha még nem láttad a trailereket, mindenképp pótold be őket!

A szerverek nemrég újra elérhetővé váltak és a gyakorlatban is megnézhettük, hogy milyen is a Battle Starok visszatérése. A Battle Starok a játék Chapter 1-es korai szezonjaiban voltak fontos szereplők, a begyűjtésükkel további egy extra BP szintet kaptunk. Most, a Chapter 2-ben visszatértek, de picit más a szerepük. Megfelelő számú Battle Star összegyűjtésével aktiválhatjuk be a Battle Pass különféle jutalmait, így hamarabb eljuthatunk ahhoz a skinhez, amit szeretnénk.

Battle Starokat szintek lépésével lehet szerezni, minden level up 5 csillagot ad a játékosnak, és minden egyes Battle Pass oldalon összesen 10 tartalom van, amelyek közül 1 csak akkor válik elérhetővé, ha minden mást unlockoltunk az oldalon.

Az Epic által kiadott magyarázó videó további nosztalgiafaktort is magában hordoz, ugyanis a cég munkatársa, az öreg Mooney -aki anno rendszeresen hozta el a játékosoknak az újdonságokat egy dev update videó formájában- magyarázza el a Battle Starok működését.

A Battle Starokon felül még egy gyűjthető hozzávaló bekerült a játékba, az Alien Artifactsek halmozásával a Battle Pass egyik kiemelt skinjét, Kymerat tudjuk alaposan testre szabni, több mint 800 000 féle módon lehet egyedivé tenni.

Jól látható, hogy ebben a szezonban is lesz bőven mit csinálni, így nincs is más hátra, mint belevetni magunkat a sűrűlyébe!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!