Akciófigyelő: Elmúlt évek egyik legjobb

Akciófigyelő: Elmúlt évek egyik legjobb "AAA" játéka ingyenes az Epic Games Store-ban

Egy tripla A kategóriás remekművet ad ingyen az Epic Games Store, csapjatok le rá még ma.

Az elmúlt hetekben több kritika érte az Epic Games ingyenes játékait azok minősége, valamint teljes összeges vételára miatt. Az NBA 2K21, az Among Us és a Frostpunk után itt a következő cím, amiért nem kér egyetlen forintot sem a forgalmazó. Limitált ideig teljesen ingyen tölthetitek le a Controlt, az utóbbi évek egyik legjobb videójátékát, ami letarolta a 2019-es díjátadókat.

Control

A Remedy Entertainment visszanyúlt azokhoz az alapokhoz, amelyekből anno közel egy évtizeddel ezelőtt összerakták az Alan Wake első részét. A csavaros történet, az akciódús játékmenet, a nyomasztó hangulat végig jelen van a Control esetében, így kihagyhatatlan minden gamer számára, aki rajong a TPS akció műfajáért. A folyamatos pörgést thrillerbe illő átvezető videók szakítják meg, amelyeket nem érdemes átléptetni, mivel hiányukban nem sok derül ki a sztoriból. Az ellenségek likvidálásában a speciális fegyveren kívül extra képességek lesznek segítségetekre, érdemes folyamatosan alkalmazkodni a kihívásokhoz, különben igen könnyedén kezdhetitek újra az adott pályaszakaszt. A "mész és lősz" taktika csak ideig-óráig működik, ennél jóval összetettebb a harcrendszer. A hatalmas felhőkarcoló legsötétebb zugainak felfedezése során már-már horrorosztikus élményben is részetek lehet, amin nem kell meglepődni, mégis csak egy Remedy alkotásról van szó.

Az ingyenes Control videójátékot június 17-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá nulla forintért az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha az Alan Wake első részével?