Akciófigyelő: Ingyenes lett a játék, amiben te magad lehetsz az Ördög

Akciófigyelő: Ingyenes lett a játék, amiben te magad lehetsz az Ördög

A zombik és démonok segítségével eluralkodhat a káosz.

Ismét egy remek ingyenes játékkal kedveskedik neked az Indiegala - Freebies oldala, ugyanis közel 3000 forint helyett ingyen töltheted le a Doodle Devilt. A Doodle God sikerén felbuzdulva elkészítette a JoyBits fejlesztőcsapata az érme másik oldaláról szóló verzióját, amelyben az Ördög, a megtestesült gonosz szerepébe bújhatsz.

Doodle Devil

A játékmenet hasonló elemekből áll össze, mint a Doodle God esetében, vagyis a föld, víz, legevgő és tűz elemeinek kombinációjából kell kihoznod a maximumot. A fejtőrők során bevetheted a saját seregedet, amelyben démonok, zombik, bestiák és még megannyi mitikus teremtmény sorakozik fel. A hét fő bűn felfedezése közben végignézheted, ahogy az ismert világ romokba dől, azonban ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ebben a játékban pont ez a cél. A fejtörők ezúttal sem bonyolultak annyira, hogy csak a nehézség miatt tedd félre a Doodle Devilt. A felhasználói felület még kényelmesebb lett, a grafika megújult, de a "Doodle" érzet továbbra is megmaradt. A kritikusok és a játékosok egyaránt imádták a 2017-es megjelenés után a játékot, amely még most is remek szórakozást nyújt, ha kedveled a casual címeket.

A Doodle Devil megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell tölteni, és máris tiéd az irányítás az Ördög felett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kinek a bőrébe bújnál inkább: Isten vagy Ördög?