Visszatért GuardiaN, a Budapest Five ellen is szerverre léphet a jövőhéten!

Visszatért GuardiaN, a Budapest Five ellen is szerverre léphet a jövőhéten!

Reméljük megvalósul majd egy Trident vs Budapest Five meccs.

Nagyon rég vártuk már, hogy mikor térhet vissza a profik közé Ladislav "GuardiaN" Kovács, aki pár hónapja még úgy nyilatkozott, hogy készen áll arra, hogy ismét a legjobbak között játsszon. Szerencsére nem kell tovább várnunk, GuardiaN újra szerverre lép majd, igaz ezúttal nem a Na'Vi szintjén.

Az orosz Trident Clan jelenleg a HLTV Top 50 alját próbálja elérni és olyan versenyekre készülnek, mint például az EDC 4. szezonja. Most azonban a Na'Vi veterán mesterlövészével erősödött a Trident, akivel máris nem tűnik annyira elérhetetlennek a Top 50, sőt, talán a Top 30 sem.

GuardiaN visszatért, immáron a Trident játékosa, de azt sajnos nem tudjuk, hogy meddig. A csapat hivatalos közleménye szerint beugróként segíti őket, ugyanakkor több verseny erejéig is számolhatunk vele. Valószínűleg pár hónapos, pár versenyes próbaidőn van, megnézik miként működik vele a csapat, amennyiben jól, úgy lehet, hogy GuardiaN hosszútávon is a Trident játékosa marad.

Nem kell már sokáig várnunk a bemutatkozásra sem. Az új Trident első verseny az EDC 4. szezonja, ahol pontosan abban a C csoportban vannak, ahol a Budapest Five is. Ha az élet is úgy akarja, akkor GuardiaN és a BP5 útjai ismét összeérhetnek majd. A Budapest Five meccseit persze élőben közvetíti majd az Esport1TV, bízzunk benne, hogy GuardiaN is képernyőkre kerül majd.

A Trident teljes felállása:

  • Denis "seized" Kostin
  • Timur "clax" Sabirov
  • Alexander "glowiing" Matsievich
  • Evgeny "Norwi" Ermolin
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!