Az Akuma meghívást kapott a második CIS RMR versenyre is

Az Akuma meghívást kapott a második CIS RMR versenyre is

Meglátjuk mire megy az ukrán csapat a StarLadder versenyén.

Napok óta tart már a balhé a 2021-es első CIS RMR verseny, egészen pontosan az Akuma körül. Az ukrán csapat már az élő adás közben is furcsán játszott, később, a meccsek  kielemzése után pedig már sokan bélyegezték őket csalónak, tegnap pedig az is kiderült, hogy még bundázásban is érintettek lehetnek.

Az ESIC kihangsúlyozta, hogy amíg tart az ügy és a Valve döntéshozatala, addig a versenyszervezőknek hanyagolniuk kellene az Akumát, most mégis meghívást kaptak, ráadásul a második idei CIS RMR eseményre. Ezt már nem az EPICENTER, hanem a StarLadder rendezi, sokak szerint azonban, nem kellett volna meghívniuk az Akumát. Persze, ahogy mindennek, úgy ennek is két éle van. Jelenleg nem bizonyított, hogy az Akuma csalt, így megfosztani őket eddig szerzett pontjaiktól, valamint az esélytől, hogy még többet szerezzenek, nem lenne tisztességes.

Ezzel tisztában van a StaLadder is, éppen azért az Akuma játszhat majd a versenyükön, csak éppen ők betartanak majd minden fontos biztonsági intézkedést, ellentétben az EPICENTERrel. Lesz anti-cheat, harmadik félnek nem adnak ki semmilyen élő adatot minimum 20 másodpercnyi késleltetés nélkül, a GOTV-ken minimum 110 másodpernyi késleltetés lesz, a játékosok kommunikációjáról felvétel készül és a POV-okat is rögzítik majd.

Meglátjuk normális körülmények között mire megy az Akuma. Amennyiben meg tudják ismételni eredményeiket így is, úgy le a kalappal előttük, de ha nem, és szemmel láthatóan más szinten játszanak majd, úgy máris készülhetnek a közösség haragjára.

a StarLadder CIS RM meghívott csapatai

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép forrása: esportstalk.com

Kövess Minket!