Akciófigyelő: Két ingyenes játékkal készül az Epic Games Store a jövő hétre

A titokzatos ingyenes címeknek vége, visszatért a régi kerékvágásba az Epic Games Store.

Az Epic Games Store hatalmas széfe eltűnt, utolsóként azonban még elrejtették benne a Controlt, az elmúlt évek egyik legjobb IP-ját. A következő héten nem egy, hanem kettő ingyenes játékkal készül az EGS, érdemes lesz csütörtökön behúzni mindkét alkotást. Jelenlegi információk szerint sem a Hell is other demonsért, sem az Overcooked! 2-ért nem kell majd fizetni, azonban volt már példa arra a múltban, hogy utolsó pillanatban változtatott a webáruház.

Hell is other demons

Roguelite elemekkel vegyített akció-platformert rakott össze a Cuddle Monster Games csapata, amely 2019-ben nyűgözte le a gamereket. Viszonylag kevés figyelmet kapott, pedig a kézzel készített látvány, a pörgös játékmenet és az elektronikus zene egyvelege szinte tökéletesen működik. A rengeteg kihívást tartogató lövöldében garantáltan jól érzed majd magad, ha fogékony vagy erre a stílusra és műfajra.

Overcooked! 2

Jelentős különbségek figyelhetőek meg a két ingyenes játék között, de pont ezért ajánlott mindkettőre lecsapni. Az Overcooked! második részében ugyanaz a forgatókönyv valósul meg, amivel sikeresen eladták az első felvonást. A legextrémebb helyzetekben kell megsütnötök a pecsenyét ebben a multis mókában. Számos részfeladat vár rátok, ezért szükség van a jó kommunikációra, hogy a kuktasapka alatt ne izzadjatok feleslegesen.

Az ingyenes Hell is Other Demons és Overcooked! 2 videójátékokat június 17-én, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál főzni a való életben?