Hirdetés

Battlefield játékok, legrosszabbaktól a legjobbakig

És neked melyik a kedvenc Battlefield játékod?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Mi a gond a magyar CS:GO-val?

„Ez nem annyiból áll, hogy felmész a szerverre, lelősz X embert és akkor te leszel a legjobb. Ez kb. az 5%-a."

Hirdetés

5. Battlefield: Bad Company

Aki tudja, hogy mennyire jó volt a BC2, az pontosan tudja, hogy mennyire jó volt az első rész is. Bár így utólag visszatekintve nyilván nem volt annyira szép, és a multi sem volt még olyan kiforrott, de mégis csak ez volt az első Bad Company, fantasztikus karakterekkel, izgalmas sztorival és minden percében a képernyő elég szögező tűzharcokkal. Ha egy kérésünk lehetne, a 2042 után folytassák a BC szériát!

4. Battlefield 1

A Hardline után nagyon kellett egy kimagasló Battlefield játék és szerencsére a BF 1 ennek teljes mértékben meg is felelt. Az első világháború izgalmas és ritkán látott téma volt, remek gunplayel, kiváló fejlődési rendszerrel és végül,de nem utolsó sorban, egy tartalmas, izgalmas sztorival. Ha van BF játék, amit ma is érdemes játszani, a Battlefield 1 mindenképpen az, feltéve ha nem zavar a korszak és az, hogy a legmodernebb tankok helyett itt lovakkal tehetjük meg a legnagyobb távolságokat a hatalmas pályákon.

3. Battlefield 1942

Ezzel kezdődött minden, méghozzá 2002-ben. Az eredeti tervek szerint konzolra készült volna a játék, de mivel hamar a multiplayer lett a fő attrakció, a fejlesztők belátták, hogy ezt a játékot nem konzolokra kell elkészíteniük. A BF 1942 egycsapásra írt videojáték történelmet. Akkoriban szép grafikájával, izgalmas mérkőzéseivel, fegyverek tömkelegével, különböző karakterosztályokkal, csapatmunkára ösztönző játékmenettel és persze számtalan vezethető járművel, mindenki azonnal a szívébe zárta.

2. Battlefield 2

Ahogy a BF 4 esetében elmondtuk, hogy nem tudta megugrani az elődje színvonalát, úgy azt is el kell mondanunk, hogy a BF 2-nek ez sikerült. Gyakorlatilag mindent a négyzetre emelt az 1942-höz képest és a mai napig az egyik legjobb Battlefield játék, ami valaha készült. Még ma is fel tudunk idézni belőle meccseket, a klánozást, a csapatmunkát, ami itt tényleg hibátlanul tudott működni. Szinte tökéletes Battlefield játék volt.

1. Battlefield 3

És ha már tökéletes BF játék, sokak szemében ez a 3. rész. Akkoriban bőven a CoD uralta a modern háborús multik terepét, aztán jött a Battlefield 3 és minden megváltozott. Soha nem látott grafikával, taktikai mélységgel, átdolgozott karakterosztályokkal és óriási pályákkal robbant be. Egyszerűen nem tudunk rosszat mondani a BF 3-ról, csak sajnáljuk, hogy ma már egyre kevesebben vannak a szervereken.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

És neked melyik a kedvenc Battlefield játékod?

 • 11 %
 • 4 %
 • 7 %
 • 7 %
 • 0 %
 • 37 %
 • 15 %
 • 7 %
 • 0 %
 • 4 %
 • 7 %
Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
 • PalFeed 1 éve
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés