Két további UFO eszköz és tárgyként is funkciónáló űrlény paraziták is érkeznek a Fortnite-ba

A kérdés már csak az, hogy mikor?

Úgy tűnik, hogy az Epic Games is úgy szerezte, hogy a Chapter 1 - Season 3 során nem sikerült eléggé kivesézniük az űr témáját, így a Chapter 2 - Season 7 az UFO-kra fordult rá. Ami csak létezik amerikai űrlényfilm sztereotípia, az megtalálható a szezon trailerében, illetve jó néhány visszaköszön a tényleges játékmenetben is.

Viszont, ahogy azt már megszokhattuk az Epic-től, koránt sem adtak ki minden tartalmat a szezon elején, további idegen technológiát használó eszközök, és idegenek is várhatóak.

A Battle Pass trailerben is láthattuk a Cowinator névre keresztelt fegyvert, mely nehéz tárgyak, autók felemelésére és elhajítására alkalmas kézi eszköz. A neve pedig egy angol szójátékot takar, a cow tehenet jelent, és mivel egy teheneket ábrázoló betöltőképernyő is van a játékban, sokan nagy esélyt látnak arra, hogy tehenekkel is kiegészül majd a pálya.

A Prop Gun pedig már sokaknak ismerős lehet, a Prop Hunt játékmódban a játékosok mindenféle környező tárggyá alakulhattak át, a Prop Gun pedig várhatóan ugyanezt ülteti át a Battle Royale-ba majd. Ne lepődj meg rajta, ha esetleg rád lő majd valaki a semmiből. Persze azért meg lehet találni az új formát öltött játékosokat, 30 másodpercenként egy egyedi hangjelzést lehet hallani az ilyen játékosok közelében.

Végül pedig ejtsünk pár szót a trailerekben már szintén látott parazitákról. Elsőre mini ellenségeknek tűntek, azonban a leakerek információ szerint gyakorlati hasznuk is lesz. Egyrészt benne van a pakliban, hogy throwable itemként elhajíthatóak, illetve arról is vannak információk, hogy a játékos fejére kapaszkodva elvesznek tőle 30 életerőt, azonban nagyobb mozgási sebességet és magasabb ugrást tesznek lehetővé.

Sok érdekes dolog lesz még ebben a szezonban, érdemes hát figyelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!