Akciófigyelő: Paranormális nyomozásba kezdhetsz ebben az ingyenes játékban

Akciófigyelő: Paranormális nyomozásba kezdhetsz ebben az ingyenes játékban

San Fransisco a helyszín, ahol Adam Wolfe képességeire a legnagyobb szükség van.

Rajongsz a "rejtett tárgyas" videójátékokért, szereted a paranormális dolgokat, mindig is sejtetted, hogy a modern San Fransisco utcái alatt egy sosem látott világ bújik meg? Ha bármelyik kérdésre igen választ adtál, akkor mindenképp töltsd le teljesen ingyen az Adam Wolfe (Complete Editiont) az Indiegala oldaláról. Ha nem nyerte el a tetszésed a program, akkor is adj neki egy esélyt, ugyanis "nagyon pozitív" értékeléssel rendelkezik Steamen, sőt még 7000 forintot spórolhatsz is vele.

Adam Wolfe (Complete Edition)

A Mad Head Games csapata dolgozott a játékon, majd a kiadást sem adták ki a kezükből. Az indie címek között elég sok "hidden object = rejtett tárgy" stílusú alkotásba lehet belefutni, azonban ezek többsége nem éri meg az időt, amit rászánsz. Az Adam Wolfe kivételt képez, mivel az 53 egyedi helyszín feltérképezése közben egy valódi thrillerbe csöppenhetsz bele, ahol a természetfeletti erők próbálják akadályozni a nyomozást. A feladványok nehezek, a grafikus megvalósítás pazar, a cselekvényt bonyolító csavarok kiszámíthatatlanok. Egy remek élménnyel gazdagodhatsz, ha adsz egy esélyt Adam Wolfe-nak, aki mindent megtesz, hogy megtalálja a testvérét.

Az Adam Wolfe (Complete Edition) megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell tölteni, és máris elkezdheted felgöngyölíteni a szálakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a "rejtett tárgyas" játékokat?