Retro: Nem jelenhetett meg a FIFA 21-ben két gólöröm, és ez volt akkor az indoklás

Még a megjelenés előtt tájékoztatta a rajongókat az EA Sports, hogy ezekkel az ünneplésekkel a FIFA 21-ben biztosan nem találkozhatnak.

A rasszizmus egyre nagyobb méreteket öltött és talán még ölt is a mai napig, és ebben a sport sem kivétel. Talán nem véletlen, hogy a megfelelő szervek, csapatok és játékosok együttesen akarnak ez ellen nap, mint nap harcolni. Viszont azt furcsa volt látni, hogy bizonyos gólörömök esetében is úgy érezték a fejlesztők, hogy ez már átmegy egy bizonyos határon. Mindkét mozdulatsornál arra jutottak, hogy túlságosan hozzájárul a toxikussághoz a közösségen belül, így a teljes cenzúra mellett döntöttek, és kihagyták a FIFA 21-be őket. Azért is volt érdekes a döntésük, mert mindkét gólöröm igen népszerű volt a játékosok és a rajongók körében egyaránt. Talán az első esetében érthető a dolog, sok esetben valóban extrán fel tudta dühíteni az ellenfelet, ha egy találat után bejátszotta a gólt szerző személy. A másik jelzés viszont sokáig csak egy ártatlan kézmozdulat volt, mígnem a CoD-ból eltávolították, miután rasszista szimbólumnak nyilvánították.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.