Akciófigyelő: Két ingyenes játékot tölthettek az Epic Games oldaláról

Akciófigyelő: Két ingyenes játékot tölthettek az Epic Games oldaláról

Ismét itt az Epic Games Store, hogy elárassza a gépeteket ingyenes videójátékokkal.

A "mystery game-ektől", valamint a MEGA vásártól búcsúzzatok el, az Epic Games Store ismét a szokásos mederben halad tovább. Ezúttal két ingyenes játékkal örvendezteti meg a felhasználókat a népszerű webáruház, amelyeket limitált ideig erősen ajánlott behúzni minden gamernek. Nulla forintért lehet a tietek az Overcooked! 2 multis móka, valamint a Hell is other demons akció-platformer.

Hell is other demons

Roguelite elemekkel vegyített akció-platformert rakott össze a Cuddle Monster Games csapata, amely 2019-ben nyűgözte le a gamereket. Viszonylag kevés figyelmet kapott, pedig a kézzel készített látvány, a pörgös játékmenet és az elektronikus zene egyvelege szinte tökéletesen működik. A rengeteg kihívást tartogató lövöldében garantáltan jól érzed majd magad, ha fogékony vagy erre a stílusra és műfajra.

Overcooked! 2

Jelentős különbségek figyelhetőek meg a két ingyenes játék között, de pont ezért ajánlott mindkettőre lecsapni. Az Overcooked! második részében ugyanaz a forgatókönyv valósul meg, amivel sikeresen eladták az első felvonást. A legextrémebb helyzetekben kell megsütnötök a pecsenyét ebben a multis mókában. Számos részfeladat vár rátok, ezért szükség van a jó kommunikációra, hogy a kuktasapka alatt ne izzadjatok feleslegesen.

A Hell is Other Demons és Overcooked! 2 videójátékokat június 24-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Single vagy multi címeket pörgetsz inkább?