Akciófigyelő: Csak vasárnap délutánig ingyenes ez a játék

Limitált ideig behúzhatjátok a GOG.com legújabb ingyenes játékát.

Hatalmas kedvezményekkel javában zajlik a GOG.com nagy nyári vására, amely keretében folyamatosan pörögnek az ingyenes játékok. A Hellpoint után itt van az Absolute Drift: Zen Edition, amelyért egészen vasárnap délutánig nem kell kifizetnetek egyetlen forintot sem. Bár az autós program volt már ingyenes az Epic Games Store oldalán, érdemes behúzni minél több platformon, ugyanis örökre megmarad GOG-on is.

Absolute Drift: Zen Edition

Az Absolute Drift egy teljesen más irányból közelíti meg a gamereket, mint az akcióban gazdag, adrenalinbombát ígérő alkotások. Nyugtató zene mellett égethetitek a gumiabroncsot ebben az aprócska indie játékban. Összesen hat különböző autóból válogathattok, amelyeket három eltérő játékmódban vethettek be. Több mint három órányi elektronikus és Drum and Bass garantálja, hogy ne kelljen elindítani játék közben más zenelejátszó programot. Csodát nem kell várni ettől a 2015-ös videójátéktól, de kifejezetten jó Steam értékelésekkel rendelkezik, ezért mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

Az Absolute Drift: Zen Edition megszerzéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni a GOG.com oldalára. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtad a játékot, csak le kell töltened és fel kell telepítened a GOG Galaxy segítségével, és máris beindíthatod a motort.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!