18

Elmúltál már 18 éves?


/
Bannolták a Twitch vonagló királynőit

Bannolták a Twitch vonagló királynőit

Rajongóik egy ideig kénytelenek lesznek meglenni nélkülük.

Az e-sport játékokban hozzá vagyunk szokva, hogy léteznek meták, hogy időről időre új taktikák jelennek meg és picit átalakul az éppen használatos stratégiai kézikönyv. De, hogy meta legyen a Twitch streamerek között is... pedig van! A hot tub kategória két koronázatlan királynője, Amouranth és Indiefoxx például szinte egy időben váltott arculatot, leengedték a piacos gyerekmedencét és ASMR adásokba fogtak.

Persze sejthető, hogy ott is milyen stílusban. A medencék után lényegesen több ruhában, de hasonlóan figyelemfelkeltő pozíciókban, sokszor csak vonaglottak a kamerák előtt, miközben persze a mikrofonnyalogatók népes táborát szórakoztatták. Úgy tűnik, hogy ez sokaknak nem jött be. Mindkét hölgy csatornáját bannolta a Twitch, azt azonban nem kötötték az orrunkra, hogy pontosan miért, Amouranth és Indiefoxx sem részletezte a ban okait.
Valószínűleg olyan sokan jelentették a jóga nadrágban műanyag füleket kényeztető hölgyeket, hogy azt már nem tűrte a Twitch rendszere. Nem ez az első banjuk persze, Indiefoxx most vonult kényszer pihenőre ötödjére, Amouranth pedig a negyedik banját kapta. Legutóbbi pihenője havi 10-11 millió forintnyi kiesést jelentett számára, valószínűleg most is hasonló összegekről kell lemondania.

A hot tub streamek körül hónapok óta tart a botrány. Egyesek szerint ennek a már-már szoftpornó kategóriának nincs helye Twitchen, a streaming szolgáltató szerint viszont nagyon is és annyival szabályozta az egészet, hogy nemrég egy külön kategóriát hozott létre a hot tub adásoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!