Retro: Amikor egy legális LoL csalás osztotta meg a közösséget

Retro: Amikor egy legális LoL csalás osztotta meg a közösséget

2020 végén a semmiből robbant be egy videó, amin scarra reagál az ultraszéles felbontásban játszott League of Legendsre.

Szerencsére elképesztően kevés csalóval lehet találkozni a League of Legendsben. Aki mégis szeretne extra előnyt szerezni, annak természetesen megvannak módszerei, azonban ezek nem feltétlen azt jelentik, hogy a CS:GO-hoz hasonló wh/aim cheatek bukkannak fel a meccseken. Sokkal egyszerűbb dolgokra kell itt gondolnotok, mint például a boostolás, amelynek segítségével sosem látott magasságokba lehet eljuttatni egy-egy fiókot. Ezeket a Riot Games ugyan bünteti a szabályzatában megfogalmazott módon, azonban nem mindig tudják kiszűrni az egyre dörzsöltebb idézőket. A csalások között léteznek olyanok, amelyeket legális jelzővel lehet illetni. Semmi nem tiltja ugyanis, hogy valaki vegyen egy hatalmas monitort, majd ultraszéles (5120 x 1440-es) felbontásban elindítsa rajta a LoL-t. Hogy mi történik ilyen esetben? Ezt scarra, a Dignitas ex-profija sem igazán hitte el.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.