Akciófigyelő: Ingyenes az Agatha Christie regényből készült remek kalandjáték

Akciófigyelő: Ingyenes az Agatha Christie regényből készült remek kalandjáték

Újratöltötték a készleteket, ez azt jelenti, hogy ismét ingyen húzhatjátok be a remek kalandjátékot.

Elérkezettnek látta az időt az Indiegala - Freebies csapata, hogy kedveskedjen egy remek játékkal a gamereknek. Bár már februárban ingyen beszerezhettétek az Agatha Christie - The ABC Murderst, most újra nulla forintért lehet a tiétek Hercule Poirot egyik legizgalmasabb kalandja. Mivel csak limitált példányszámban érhető el a videójáték, ezért még ma csapjatok le rá, nehogy újra lemaradjatok róla.

Agatha Christie - The ABC Murders

Harmadik személy nézetéből irányíthatjátok a csavaros eszű belga nyomozót, Hercule Poirot-t, akinek ezúttal sem jelenthet akadályt a gyilkos kilétének felderítése. Gyűjtened kell a nyomokat, meg kell fejtened néhány fejtörőt, következtetéseket kell levonnod a gyilkossal kapcsolatban, miközben felépítheted Poirot segítségével az események láncolatát úgy, ahogy azok valóban megtörténtek. A játék a zseniális könyv alapján készült, ezért a legfontosabb szereplők és események helyet kapnak. Mindenképp érdemes adni egy esélyt neki, ha szereted a lassú, de mégis elgondolkodtató alkotásokat, amelyeknél a szürkeállományt alaposan meg kell dolgoztatnod.

Az Agatha Christie - The ABC Murders letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtad, csak le kell tölteni és indulhat is a nyomozás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Hercule Poirot (David Suchet)

Kövess Minket!



Te olvastál már valaha Agatha Christie regényt?