Nyerj PS5-öt és RTX 3060-as videokártyát, teljesítsd az MI kihívást!

Ha te vagy a legszerencsésebb, akkor egy ajándék PlayStation 5 konzol vagy egy RTX 3060-as videokártya ütheti a markod a MI kihíváshoz kapcsolódó nyereményjáték keretében.

A Digitális Jólét Program életre hívta a Mesterséges Intelligencia Koalíciót, amelynek egyik célja, hogy a nagyközönség megismerkedjen a mesterséges intelligenciával, valamint a hazai MI-alapú fejlesztésekkel. Az MI kihívás teljesítése már önmagában egy remek lehetőség, hogy szélesítsd a megszerzett ismereteid, de most itt egy hatalmas nyereményjáték, ami az online kurzushoz kapcsolódik!

Hogyan nyerheted meg a PlayStation 5 konzolt és az RTX 3060-as, valamint GTX 1660 SUPER videokártyákat?

  1. lépés: Regisztrálj az MI kihívásra és pipáld be a nyereményjáték checkboxot!
  2. lépés: Végezd el az MI Kihívás kurzust, amiről kapsz egy tanúsítványt a végén!
  3. lépés: Várd a sorsolást!

Mit kell tudni az MI kihívásról, miért éri meg elvégezni a kurzust?

A négy fejezetből álló online kurzus során megismerheted a mesterséges intelligencia alapfogalmait, az eredetét, a jelenlegi trendeket. Az etikai kételyek alapos körbejárása, ezen kérdések megválaszolása szintén az oktatóanyag részét képezi. A kurzus számos felhasználási eset bemutatásával világít rá a technológia által kínált gyakorlati előnyökre. Foglalkozik az MI jogi aspektusával, társadalomra gyakorolt hatásaival és számos alkalmazási területet mutat be a mindennapi életből. Sikertörténetek és esettanulmányok révén fedezteti fel az MI széleskörű alkalmazási lehetőségeit az iparágakban, miközben körképet ad Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájáról és a Mesterséges Intelligencia Koalíció munkájáról.

Az MI kihívás nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod, az adatkezelésről itt találsz információkat. Fontos fejben tartanod, hogy a kurzus elvégézésére a regisztrációtól kezdődően két hét áll rendelkezésedre!

Milyen nyeremények üthetik a markod, ha teljesítetted az MI kihívást?

A játékosok között kisorsolnak egy PlayStation 5 játékkonzolt, egy GeForce GTX 1660 SUPER és egy GeForce RTX 3060-as videokártyát. 

Játssz és tanulj egyszerre, vár rád az MI kihívás!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!