Akciófigyelő: Nyiss portált egy idegen világba ebben az ingyenes játékban

Akciófigyelő: Nyiss portált egy idegen világba ebben az ingyenes játékban

Egy sci-fi kaland közepébe csöppenhetsz az Indiegala legújabb ingyenes játékában.

Nagyon ráállt az Indiegala - Freebies rovata, hogy minél több, kifejezetten minőségi rejtett tárgykeresős videójátékkal örvendeztesse meg a felhasználóit. Ebbe a sorba tökéletesen beleilleszthető az Inbetween Land, amelyet teljesen ingyen tölthettek le a készlet erejéig. A játékról tudni kell, hogy jelenleg "nagyon pozitív" értékelésen áll Steamen, ahol egyébként 2000 forintnál többet kérnek el tőle.

Inbetween Land

A "hidden object" műfajban nehéz óriásit villantani a játékmenettel, nem is szeretne ezen a téren újítani a játék. Helyette a Specalbit Studio fejlesztői a történetre és a hangulatra koncentráltak, amit sikerült eltalálni. A sci-fi elemekkel telepakolt idegen világ felfedezése izgalmas, a minijátékok jól törik meg a pályákat, a repülő sziget meg önmagában garancia arra, hogy a helyszínekkel sem lesz baj. Összesen 52 lokációt fedezhettek fel, amelyeket három eltérő nehézségben teljesíthettek. Óriási megoldásokra nem kell számítani, de ha van nagyjából 2 órátok, akkor érdemes egy próbát tenni az egyedi, de mégis ismerős videójátékkal.

Az Inbetween Land  letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtad, csak le kell tölteni és indulhat is Mary felkutatása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te szoktál telefonon rejtett tárgyas játékokkal játszani?