Máris lekerült a ban a fülnyalogató streamerekről

Máris lekerült a ban a fülnyalogató streamerekről

Mindössze három napig tartott a két lány tiltása.

Jelzésértékű bannal jutalmazta a Twitch Amoruanth és Indiefoxx vonaglós ASMR tartalomgyártását, ugyanis a két lány mindössze három napot kellett, hogy kibírjon a világ legnagyobb streaming platformja nélkül. Ahogy letelt a 72 óra, máris felbukkantak újra, hogy rengeteg követőt és subot gyűjtsenek.

Miért tiltották ki Amouranthot és Indiefoxxot, és hogyan tértek vissza?

Ez az az információ, amelyet lehetetlenség megtudni, mivel a Twitch megtartja magának a bannolások hátterét. Mivel a két lány szexuálisan túlfűtött kameraszögből vonaglott a kamerák előtt, miközben egy műfület nyalogattak ASMR címszó alatt, lehet tippelni a ban okára. Amouranth a visszatérése után magához képest visszafogottan kezdett. Galambfejet (később lófejet) húzott, aztán combfixben táncolt egyet. Ezután sima csevegős kontenttel üdvözölte rajongóit, akik 17 000-n gyűltek össze, hogy közösen nevessenek az unban kérelmeken, amelyeket Amouranthnak nyújtottak be.

Indiefoxx azonban nem hazudtolta meg önmagát, ismét ASMR fülnyalogatásba kezdett mélyen dekoltált felsőjében, ami azonban csak a jéghegy csúcsa volt. Szó szerint kitűzött egy olyan feliratkozói célt, hogy "fart ASMR", vagyis a goal elérésekor szellentéssel próbált meg önkéntelen idegi-érzéki választ (Autonomous Sensory Meridian Response) kicsalni a nézőiből. A Twitchet rengeteg kritika éri, hogy ilyen tartalmakat enged egy alapból gaming platformon, de ameddig a szabályzatot nem sértik a streamerek, nem lehet velük mit kezdeni. A hot tub meta már a múlté, most az ASMR hódít, amelyben mind Indiefoxx, mind Amouranth egyértelműen a legjobbak közé tartozik. Egy-egy jól sikerült adás során annyit keresnek, amennyit mások hónapok alatt sem tudnak összegyűjteni, hiába dolgoznak heti 40 órát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!