Háromból három - Tökéletes napot zárt tegnap a BP5

Háromból három - Tökéletes napot zárt tegnap a BP5

Továbbjutó helyen a BP5 ESEA-n, már csak meg kell azt tartaniuk.

Soha rosszabb meccsnapot a csapat számára! A Budapest Five már a TippmixPro CS:GO Masters rájátszására készülhet, hiszen fordulókkal ezelőtt bejutottak a rájátszásba, ahol a magyar CS:GO mezőnyének legjobb ellenfelei, a Békéscsabai E-sport Egyesület, a Linkdown és az iTHR várja majd őket.

A magyar front mellett persze nemzetközi vizeken is folyamatosan játszik az ötös, tegnap két különböző versenyen, összesen három mérkőzést sikerült gond nélkül megnyerniük. Coolioék kijutottak a Spring Sweet Spring főtáblájára, ahol bár első meccsükön kikaptak az EXTRENUM ötösétől, tegnap 2-1-re verték a NiP utánpótláscsapatát, a Young Ninjast. Svájci rendszerben játszanak, tehát 3 győzelem a továbbjutást, 3 vereség a kiesést jelenti. Jelenleg 1-1-ben várja következő ellenfelét a csapat.

Késő délután és az esete folyamán pedig az ESEA 37. Advanced szezonjában játszottak. 6-4-es állással várták a meccseket, ami a továbbjutás szempontjából nem a legoptimálisabb, de még menthető. Tegnap sikerült is javítaniuk eredményeiken, ráadásul nem is kicsit. A Pompa Team ellen pompás győzelmet arattak Vertigon, 1-7-ről sikerült úgy megfordítaniuk a meccset, hogy végül 16-8-ra nyerték azt. Második ellenfelük a TPT ötöse volt, ott is hasonlóan indult a mérkőzés, csak már Mirage-on. 1-5 volt az állás, amikor a BP5 rákapcsolt és végül 16-7-re nyerték az összecsapást.

a jelenlegi továbbjutók (Forrás: liquipedia.net)


Ezzel máris 8 győzelmük és 4 vereségük van a tabellán és feljöttek a 14. helyre. A rájátszáshoz a legjobb 16 között kell végezniük, a héten pedig hátra van még további négy meccsük. 2-3 győzelemre lesz előreláthatólag szükségük ahhoz, hogy bejussanak a rájátszásba, de persze az lenne a legbiztosabb, ha mind a négy maradék mérkőzésüket megnyernék.

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!