Így nézne ki s1mple álomcsapata

Így nézne ki s1mple álomcsapata

Ha lenne saját CS:GO csapatod, kik játszanának benne?

Mindenkinek vannak olyan kedvenc játékosai, akiket szívesen látna egy csapatban, de ezek általában sosem valósulnak meg. Persze NiKot végül csak leigazolta a G2, de az álomcsapatok többsége mégis egyszerű álomcsapatok maradnak. De mi a helyzet a profik álomcsapataival?

A profi játékosok azt vallják álomcsapatnak, amiben éppen játszanak? Vagy nekik is vannak olyan kedvenc játékosaik, akikkel szívesen játszanának együtt? Egyáltalán egy profi CS:GO játékos magát is berakná a saját álomcsapatába? S1mple például nem. A világ egyik legjobb AWP-s játékosa nem adná magának a fegyvert álomcsapatában, helyette más forgatná az AWP-t, nem nehéz kitalálni, hogy ki.

"ZywOo kitűnő játékos, aki nagyon okosan játszik az AWP-vel. Tökéletesen érzi, hogy mikor kell pozíciót váltania, ismeri az ellenfeleit és bármit is kér a csapata, azt tudja hozni."

S1mple-nek egy teljes alakulatot kellett felállítania, szerepek szerint, edzővel együtt. Íme tehát az ukrán fenegyerek álomcsapata, akik szerinte uralhatnák a mezőnyt:

  • IGL: Lukas "gla1ve" Rossander
  • AWP: Mathieu "ZywOo" Herbaut
  • A sztárjátékos: Denis "electronic" Sharipov
  • Support: Spencer "Hiko" Martin
  • Entry: Håvard "rain" Nygaard
  • Edző: Andrii "b1ad3" Gorodenskyi

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!