Akciófigyelő: Ingyenes egy játék Steamen, de csak a készlet erejéig

Akciófigyelő: Ingyenes egy játék Steamen, de csak a készlet erejéig

Steamen és a GOG.com oldalán egyaránt megszerezheted a Bohemian Interactive ingyenes videójátékát.

Összefogott a Steam és a GOG.com, egyszerre kínálják fel tálcán a gamerek számára nulla forintért ugyanazt a videójátékot. Limitált ideig teljesen ingyen lehet a tietek az ARMA: Cold War Assault a két platformon. Érdemes sietni, ugyanis Steamen a készlet erejéig érhetőek el a kulcsok, GOG-on június 24-én 20:00-ig zsákolhatjátok be egy giveaway keretén belül.

ARMA: Cold War Assault

2021. június 22-én volt 20 éve, hogy megjelent a Bohemia Interactive harmadik saját fejlesztésű videójátéka, ami a méltán híres és népszerű ARMA sorozat legelső epizódjának tekinthető. Eredetileg Operation Flashpoint: Cold War Crisis néven dobták piacra a csehek, azonban 2011-ben lecserélték a nevét, majd kiadták újra a világ legnépszerűbb videójátékos platformján. A taktikai shooter rengeteg díjat besöpört, többek között hazavihette az "Év játékának" és az "Év legjobb akciójátékának" járó trófeákat. Összesen 20 küldetésből álló hadjárat vár rátok ebben az alkotásban, amelyben a minél valósághűbb katonai életérzést próbálták átadni, vagyis megteremtették a katonai szimuláció műfaját. Azóta már sok víz lefolyt a Moldván, de az ARMA széria népszerűsége továbbra is töretlen. Ha szeretnétek belekóstolni milyen grafikai megoldásokkal kellett megbarátkozniuk az évezred első éveiben a gamereknek, akkor mindenképp húzzátok be ingyen ezt a játékot.

Az ingyenes ARMA: Cold War Assault videójátékot addig adhatjátok hozzá a Steam könyvtáratokhoz, ameddig el nem fogynak a kulcsok. A GOG.com oldalán nincs kulcslimit, ott az június 24-e 20:00 órás határidő jelenti az akció végét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha ARMA játékkal?