Akciófigyelő: Egy horror-kalandjáték vár rátok teljesen ingyen

Akciófigyelő: Egy horror-kalandjáték vár rátok teljesen ingyen

Több díjat besöpört a Night Light Interactive játéka, most ingyen a tiétek lehet.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Indiegala - Freebies oldala maga mögött hagyta a rejtett tárgykeresőst műfajt, ugyanis most limitált ideig egy történetközpontú horror-kaland lehet a tiétek ingyen. A Whispering Willows bár 2014-ben jelent meg, nem járt el felette az idő, a mai napig képes pontosan ugyanazt az élményt nyújtani, mint hét évvel ezelőtt. A Steamen szintén megtaláljátok ezt az alkotást, a világ legnépszerűbb videójátékos platformján rengeteg pozitív értékeléssel halmozták el a gamerek, jelenleg teljesen áron 2800 forintot kérnek el érte. Ennyit spórolhattok, ha a készlet erejéig letöltitek ingyen az Indiegala oldaláról ezt a gyöngyszemet.

Whispering Willows

A hangulatos programban egy titokzatos villágban kell fejtörőket megoldanod az előrehaladás érdekében. Az általad irányított Elenának kapcsolatba kell lépnie a halál szellemeivel, hogy megtalálja elveszett apját. A lenyűgöző 2D-s világ valódi művészeti értéket hordoz magában, de nem spóroltak a készítők az atmoszférateremtés más eszközein sem. A hátborzongató hangok, a megnyugtató háttérzene csak hozzáad a játékélményhez, így teljesen el lehet merülni a felfedezésben. A történetben megpróbáltak minél több csavart elrejteni, hogy egy pillanatig sem érezzétek úgy, már kezetekben van a megoldás kulcsa. 

A Whispering Willows letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd indulhat is a "szellemekkel suttogás".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Akupara Games)

Kövess Minket!



Szerinted léteznek szellemek?