Lehull a lepel, egy Noblechairs EPIC gamer szék az 55 napos nyereményözön főnyereménye

Lehull a lepel, egy Noblechairs EPIC gamer szék az 55 napos nyereményözön főnyereménye

Készítsétek a pontjaitokat, augusztus 2-ig a piac egyik legjobb székéért szállhattok játékba.

Lassan két hete indult útjára az 5 éves születésnapunk megünneplésére szolgáló 55 napos nyereményözön, amin már most rengeteg napi nyeremény és számos heti, valamint garantált ajándék talált gazdára köztetek. Ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan részt vesztek az eseményen, és bizony eljött az ideje annak, hogy bejelentsük az esemény fénypontját, a diadémet az egész fején, a főnyereményt! A Caseking Hungary jóvoltából tulajdonosát keresi egy Noblechairs EPIC gamer szék!


A kép illusztráció.

Hogyan vehetek részt a játékban?

  • Ha még nincs, regisztrálj egy Esport1 fiókot ITT, és gyűjtsd az E1 pontokat!
  • Olvass, szólj hozzá, nézd a műsorokat és teljesítsd a küldetéseket!
  • Ha már van elég pontod, akkor irány a Piac, ahol kiválthatod a szelvényedet, vagy szelvényeidet, egy ember ugyanis minél több szelvényt old fel, annál nagyobb eséllyel indul!
  • A szelvény kiváltása után kapsz egy kódot, ezt érvényesítsd a dobozok dedikált nyereményjáték oldalán! Ha ezzel megvagy, már benne is vagy a kalapban!
  • Fontos: csak a nyereményjáték oldalon érvényesített kuponok vesznek részt a sorsoláson!
    • Válts ki a szelvényed ITT
    • Aktiváld ITT

A főnyeremény mellett ne feledkezz meg a többi játékról sem, napi és heti nyeremények, valamint garantált ajándékok is várnak téged az 55 napos nyereményözön keretén belül! Légy napra kész, látogass el minden nap az esemény saját oldalára, hogy első kézből értesülj az új lehetőségekről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!