PUBG 2: Úgy tűnik mégsem készül el a folytatás

PUBG 2: Úgy tűnik mégsem készül el a folytatás

A legfrissebb pletykák szerint elkaszálták a PUBG folytatását.

Néhány hónappal ezelőtt robbant a bomba, ugyanis felkapta az internet azt a pletykát, hogy a Krafton csapata már fejleszti a PlayerUnknown's Battlegrounds folytatását, a PUBG 2-t. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a pletyka alaptalannak bizonyult, mivel jelen állás szerint semmi nem utal arra, hogy tervben lenne a sorozat következő számozott epizódja. 

Egy interjúban elárulták, hogy a Project Re:BORNnak kikiáltott videójátékot tényleg elkezdték fejleszteni, azonban olyan problémákba futottak bele, ami a munka beszüntetését eredményezte. Ez nem jelenti azt, hogy az eddigi programkódok a kukában landolnak. A csapat most gőzerővel munkálkodik azon, hogy a PUBG 2-re tervezett fejlesztések legnagyobb részét beemeljék az eredeti PUBG-be, ami továbbfejlődhet úgy, hogy a Warzone-ból vesz át elemeket (Gulag rendszer, önélesztés).

The Callisto Protocol és a "Project Titan"

Amit már tudni lehet, hogy a Striking Distance Studios készíti a The Callisto Protocolt, amely egy TPS horror játék lesz, a PUBG univerzumában. A borzongás helyszíne a Jupiter Callisto nevű holdja, ahol felépítették a Black Iron börtönt. A PlayerIGN nicknév alatt tevékenykedő leaker elárulta, hogy Project Titan kódnév alatt a Striking Distance fejlesztői egy olyan battle royale játékon dolgoznak, ami szintén a PUBG univerzumba tartozik. A spekulációk szerint ebben a titokzatos játékban Black Iron börtönből kiszabadultak harcolhatnak az utolsó túlélőig a Szaturnusz holdján, a Titánon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen platformon játszol PUBG-vel?