A rájátszás határán táncol a BP5, de még javíthatnak a hétvégén

A rájátszás határán táncol a BP5, de még javíthatnak a hétvégén

Két meccs van hátra, az értük járó hat ponttal még pont elérhető lenne a rájátszás.

A vártnál nehezebb szezonja van a Budapest Five-nak ESEA Advancedban, de a játékoscserék után ez természetes. Elsőként kispadra ült kolor majd visszatért bodito, később ő sem vált be és jött Kamion, de közben elveszítették torzsit, most pedig nemzetközi felállással próbálkoznak. A holland FASHRt már le is igazolták, a bolgár mar pedig még próbaidőn van.

Az ESEA 37. Advanced ligájában 9 győzelmet és 5 vereséget gyűjtöttek eddig, ami még nem elég a továbbjutáshoz. 10 győzelem már talán elég lehet, de a 11 lenne a biztos, szerencsére a BP5-nak két meccse maradt, tehát meglehet még a 11 nyertes mérkőzés és azzal együtt a rájátszás.

Ma délután a Team Finest ellen lépnek szerverre, játékosaik alapján erős EU mix csapattal állnak majd szemben coolioék, de a gyakorlat azt mutatja, hogy könnyedén verhetőek. 3-10-ben vannak a ligában és reméljük, hogy nem pont a BP5 ellen szeretnék megszerezni 4. győzelmüket. A mérkőzés délután 4 órától kezdődik, amit persze élőben követhettek majd az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített felületén.

a liga jelenlegi élmezőnye (Forrás: liquipedia.net)

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!