Új e-sportolóját keresi a BL ezüstérmes futballklub

Új e-sportolóját keresi a BL ezüstérmes futballklub

A pletykák nem bizonyultnak igaznak, nem az LEC-be próbál betörni a Premier League címvédője.

Az e-sportok kedvelői tűkön ülve várták, hogy mit jelent be a Manchester City futballklub videójátékokra szakosodott szervezete. Többen bíztak abban, hogy ennek a leleplezésnek köze lehet az FC Schalke 04 LEC csapat eladásához, azonban a reménykedés hiábavaló volt. Kiderült ugyanis, hogy egy teljesen más stílusú, de hasonlóan népszerű e-sportjátékban szeretné megvetni a lábát a világ egyik legértékesebb brandje. A Man City Esports keresi első profi Fortnite játékosát, aki képviselheti az angol bajnokot a világ első számú battle royale videójátékában.

Mit kell tudni a Man City Esportsról?

Számos profi futballklub büszkélkedik e-sport szakággal, legyen szó Magyarországról vagy a nemzetközi vizekről. Nem akart kimaradni a trendből a Manchester City sem, akik 2019-ben indították útjra Man City Esports néven a legújabb egyesületüket. Eddig kifejezetten a FIFA-ra koncentráltak, amelyben kontinenseken átívelő tornákon vettek részt. A sikerek nem maradtak el, azonban elérkezettnek látták a pillanatot, hogy bővítsék a portfóiójukat.

A Manchester City hivatalos weboldalán minden Fortnite játékos előtt nyitva áll a lehetőség, hogy adataik, rangjuk és néhány kedvcsináló anyag megadása után reménykedjenek a pozitív elbírálásban. 

Ti gondolkodtatok már azon, hogy profi Fortnite karriert fussatok be?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Goal.com)

Kövess Minket!