Egyre nagyobb bajban van Spielberg Halo sorozata

Egyre nagyobb bajban van Spielberg Halo sorozata

Ti szeretitek a Halo játékokat?

Olyan érzésünk van a Halo szériával kapcsolatban, mintha kicsit megrekedt volna és nem tudnák pontosan, hogy merre vigyék tovább a videójátékokat, a TV-s sorozat pedig bár biztatónak tűnik, akörül is sok a probléma. Most éppen a stáb két fontos tagja dobbantott.

Pedig izgalmasnak hangzik, Master Chief végre a TV képernyőkön is megelevenedhetne, ráadásul olyan legendás személyek felügyelete alatt, mint Steven Spilberg, aki a teljes első évadra vállalta a vezető produceri feladatokat. Spielberg és a sci-fi, mondjatok egy jobb párosítást.

A széria munkálatai során azonban több probléma is felütötte a fejét. A munka közepén derült ki, hogy platformot vált majd a bemutató, a szereplők között is akadtak cserék, az eredeti tervek szerint például Natascha McElhone adta volna Cortana hangját, de végül újracastingolták a szerepet és Jen Taylor kapta azt.
Most pedig a sorozat két showrunnere jelentette be, hogy ők bizony dobbantanak a projekt éléről. Kyle Killen már ki is szállt a munkálatokból, Steven Kane pedig az első évad végén int búcsút a stábnak. Hogy ez pontosan milyen hatással lesz a szériára, az csak a debütálása után derülhet ki. Pár napja kiszivárgott pár kép a sorozatból, amik elég izgalmas hangulatot árasztottak magukból, de persze más kategória néhány kép és más kategória több évadnyi epizód.

a képre kattintva megnyílik a galéria, ahol átlapozhatjátok az összes kiszivárgott képet

VEGYÉL RÉSZT SZÜLETÉSNAPI JÁTÉKAINKON, ZAJLIK AZ 55 NAPOS NYEREMÉNYÖZÖN!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!