Top 10 akció a Steam 2021-es Nyári Vásárában

Itt vannak a legjobb ajánlatok az év egyik legjobban várt akciójából, a 2021-es Steam Nyári Vásárból.

Lord Gaben, a gamerek egyik kedvenc figurája ismét 2021-ben is elhozta a Steam Nyári Vásárt, amelyben hatalmas kedvezménnyel tudtok megvásárolni több ezer játékot. Az alábbiakban azt a tíz ajánlatot találjátok meg, amelyre kötelező lecsapni a következő két hétben.

Top 10 2021 Steam Summer Sale akció

1. Halo: The Master Chief Collection

Egyetlen csomagban szerezheted meg a legendás Halo sorozat több epizódját. Master Chief kalandjainak legújabb fejezetére, a Halo Infinite-re még várnotok kell, addig ez tökéletes ráhangolódás lehet az újgenerációs akcióra.

2. The Outer Worlds

2019 egyik nagy meglepetése volt a nyílt világú RPG, amely az űrbe kalauzolta el a játékosokat. A nem túl egyedi lövölde mögött egy kifejezetten érdekes történetszál húzódott, ami elnyerte a kritikusok és a rajongók tetszését.

3. It Takes Two

Kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni az It Takes Two-ról, amely a kooperatív játékok között jelenleg az egyik legjobbnak számít. Ha megvagytok ketten, akkor kötelező vételnek számít.

4. Death Stranding

Hideo Kojima zsenalitása megkérdőjelezhetetlen, a Death Stranding azonban kisebb csalódást keltett a gamer közösségben. Ennek ellenére egyedi élménnyel gazdagodhattok, ha akciósan lecsaptok az eredetileg PS4-re készült játékra.

5. Sekiro: Shadows Die Twice

A FromSoftware egyszerűen nem tud hibázni. A Sekiro besöpörte az "év játékának" járó elismerést a The Game Awardson, aminél jobb ajánlólevélre nincs szüksége.

A lista még nem ért véget, a következő oldalon folytatódnak a legjobb steames akciók! 

6. Titanfall 2

A Respawnról többeknek már csak az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order jut eszébe, pedig a 2014-es Titanfall és a 2016-os folytatása is jól sikerült.

7. Black Desert

Volt már ingyenes nem olyan rég, ezért most jelképes összegért, mindössze 99 eurocentért lehet a tietek az egyik legnépszerűbb MMORPG.

8. Resident Evil 7 Biohazard

Ha túl drágának találjátok a Resident Evil Village-et, akkor bátran csapjatok le egy olcsóbb alternatívára, a 7. számozott RE folytatásra. A hangulat remek, ugyanis itt még a horrorfaktort nem tekerték le a fejlesztők.

9. The Room Collection

A klasszikus szabadulószobák világába kalauzol el a The Room sorozat. Logikai feladványok tucatjai várnak rátok, amelyek kellően nehezek ahhoz, hogy lekössenek akár hosszú órákra. Ebben a zsánerben nem sok jobb alkotást találtok, nyugodtan húzzátok be ezen a nyomott áron.

10. Slay the Spire

Az online kártyajátékok között órási népszerűségnek és elismerésnek örvend a Slay the Spire. Ha fogékonyak vagytok erre a stílusra, akkor ne keressetek tovább. Kihívásban, humorban és akcióban gazdag, miközben alaposan megmozgatja az agysejteket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: wallpaperdog)

Kövess Minket!



Neked mennyibe került az eddigi legdrágább játékod, amit Steamen vettél?