A World of Tanks jelenlegi problémái skill4ltu szerint

A World of Tanks jelenlegi problémái skill4ltu szerint

A litván streamer hat szempontot emel ki, amiken a Wargamingnek változtatnia kellene.

A World of Tanks jelenleg sokak szerint nem képes ugyanazt az élményt nyújtani, mint évekkel ezelőtt, és ennek ezúttal a híres litván streamer, skill4ltu is hangot adott. Hat pontban foglalta össze, hogy szerinte mik a WoT jelenlegi problémái, hogyan orvosolhatnánk őket és kitér arra is, hogy mit kellene tennie a játékosoknak, ha változást szeretnének.

A videóban elhangzik, hogy a Wargamingnek meg kellene változtatnia az MM-et, a tüzérséget, a kerekes járműveket, a prémium járműveket, bizonyos pályákat és a marketing politikájukat is.

1.) Hogyan lehetne jobb a Matchmaking?

A jutalom tankok, mint a Chieftain és Object 279 (e) problémát jelentenek, hiszen ha az egyik csapatban van ezekből a tankokból, a másikban viszont egy sem, akkor nagyon egyoldalúvá válhat a csata. Továbbá problémát jelenthet, ha túl sok könnyű tank vagy épp arty kerül be a meccsbe, és az méginkább, ha az egyik oldal kap kerekes járművet, a másik viszont egyáltalán nem. Ezeknek a tankosztályoknak limitálni kellene a számát.

2.) Mi a baj a tüzérséggel?

Három arty egyszerűen sok oldalanként, de mivel kivenni nem lehet őket a játékból, ezért korlátozni kellene a számukat a csatákban egyre.

3.) Mi a baj a kerekes járművekkel?

Túl gyorsan mozognak, és ezt például azzal lehetne megoldani, hogy miután kilőtték a kereküket, néhány másodpercre meg kellene állniuk kereket cserélni. Az MM-mel kapcsolatban pedig szintén korlátozni kellene a számukat.

4.) A prémium lőszer probléma

A prémium lőszernek jelenleg nincs hátránya, így a prémium lőszer sebzésének csökkentével megoldódna ez a gond, -valamint a lőszerköltséget is fixálni kellene.

5.) A pályadizájn

A Wargamingnek ahelyett, hogy új pályákat vezetnek be, inkább azon kellene dolgoznia, hogy a meglévőket minél inkább kiegyensúlyozottabbá tegyék, és megszüntessék a 15:3-as meccsek arányát.

6.) A Wargaming üzletpolitikája

Rengeteg rejtett játékmechanikai elem nem szerepel az alap kliensben, mint például a részletes páncélvastagság, amivel megtévesztik a játékosokat. Ugyanez igaz a honlapon szereplő cikkek szövegezésére, ahol a legrosszabb prémium tank is a legjobbnak van beállíta, hogy eladhatóbbá tegyék.

Mit tehetünk?

Amennyiben egyetértesz ezekkel a felvetésekkel, és szeretnél egy jobb World of Tanks játékélményt, skill4ltu szerint a legjobb megoldás, ha nem fizetsz a Wargamingnek, mert ez az egyetlen eszköz a játékosok kezében.

Te mit gondolsz skill4ltu felvetéseiről?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te mit gondolsz a World of Tanks jelenlegi helyzetéről?

  • 10 %
  • 17 %
  • 74 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.