Akciófigyelő: Puszíts el mindent ebben az ingyenes játékéban

Akciófigyelő: Puszíts el mindent ebben az ingyenes játékéban

Egy őrült lövöldözés közepébe csöppenhetsz, ha letöltöd ingyen ezt a videójátékot.

Ismét egy ingyenes játékkal szeretne kedveskedni az IndieGala - Freebies oldala a felhasználóinak. A készlet erejéig egyetlen forintot sem kell fizetnetek a Kick Ass Commandos letöltéséért. A Steamen jelenleg ez a videójáték az értékelések alapján a "nagyon pozitív" kategóriába esik, teljes áron 2500 Ft-ért szerezhetitek meg. Ennyit spóroltok, ha az IndieGalát választjátok a lövölde beszerzési forrásának.

Kick Ass Commandos

Az Anarcy Enterprises 2016-ban dobta piacra saját fejlesztésű játékát, amelyben szó szerint szét kell rúgnod az ellenfelek valagát. Gépágyúval, lángszóróval, rakétavetővel és gránátokkal pusztíthatod el az ellenséget, akik fogságban tartják a kommandós társaidat. Egy benzin- és vérgőzös adrenalinbombáról van szó, amelyben tényleg nem kell túlságosan mély történetet és kreatív játékmenetet várni. Egyszerűen annyi a feladat, hogy minden a kezed ügyébe kerülő fegyvert vess be annak érdekében, hogy az ellenséges bázisból csak egy hatalmas romhalmaz maradjon.

A Kick ass Commandos letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd indulhat is az őrült lövöldözés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te ültél már valaha helikopterben?